Pakketten versturen

Pakketten versturen met P-O-S-T

P-O-S-T is een uniek Verzendplatform dat al sinds 2009 met verzendmogelijkheden zorgt voor besparingen in tijd, en geld voor haar klanten. Wij bieden gemak EN voordeel op de verzendkosten van post, pakketten en pallets naar binnen- en buitenland!

pakketje ophalen pakketophaalservice

Online Pakketten Versturen met Pakketophaalservice.nl, ons online Verzendplatform, is uniek want  het was nog nooit zo makkelijk om uw Pakketten verzend klaar te maken. Eenvoudig inloggen met de inlog gegevens die u naar aanleiding van uw accountaanvraag gekregen heeft, uw pakketlabel afdrukken en de tijd bepalen waarop uw pakketten afgehaald kunnen worden. Natuurlijk kunt u ook de pakketten zelf wegbrengen naar een van de vele afhaal punten of pakketautomaten.

pakketophaalservice

Pakket ophaal service totaal is een multi-carrier verzendplatform! Dit wil zeggen dat wij met meerdere vooraanstaande vervoerders werken en zo een verzendoplossing kunnen bieden voor ieder bedrijf. Door onze hoge verzendvolumes kunnen wij scherpe tarieven bedingen bij onze vervoerders zodat we lage prijzen kunnen hanteren naar onze klanten.

Ga ook uw Pakketten Versturen met P-O-S-T, goedkoop, snel en betrouwbaar. Vul NU het contactformulier in voor vrijblijvende informatie door op onderstaand logo te klikken.

Pakketafhaaldienst met P-o-s-t